Våre tjenester

Video

Et fotografi sier mer enn tusen ord er et kjent ordtak, men hva vil det egentlig si? Et bilde kan beskrive en situasjon, en følelse, nærhet, personlighet og mye mer. Et bilde kan si en ting, men etter noe redigering kan bilde faktisk si enda mer. Mer enn det man kan forestille seg. Video er i grunn det samme som bilder. Forskjellen er egentlig at i en video er det mange bilder hver sekund - tenk deg hvor mange ord en video da kan si..

Vi kan tilby video-oppdrag i ulike størrelser, og vi har som mål og kunne beskrive den følelsen eller motivet du måtte ønske. Det er viktig å filme rett, men det er enda viktigere å finpusse dem til det resultatet man ønsker.

Dette kan vi.

 

Hva kan vi tilby av utstyr og kvalitet?

Vi kan filme fra mange vinkler og ulike kvaliteter. Vi kan filme med vanlig format opp mot en 360-graders vinkel. Det er også mulig å få film i 4K-kvalitet som er noe av den beste kvaliteten som finnes i dag. Vi har håndholdte kameraer, GoPro samt mulighet til å ta bilder og filme med drone.

Flere varianter av vår film i ulik kvalitet

Hvordan utfører et video-oppdrag?

Møte før foto og videoredigering

Vi starter med å diskutere hva slags oppdrag du ønsker. Etter diskusjonen starter vi planleggingen, forbereder utstyr og kommer opp med et prisoverslag for oppdraget.

Vi utfører kameraoppdrag

Vi starter oppdraget ut ifra det vi har diskutert på forhånd. Det kan være en eller flere lokasjoner og med mange forskjellige kameraer og vinkler. Oppdragene kan variere fra konserter til reklamefilmer som vi utformer i samråd med kunde!

Vi lager film for deg!

Etter filmingen starter vi å se på materialet. Materialet blir så delt opp i biter og vi setter det sammen til en film. Vi publiserer videoen på våre nettsider og andre kanaler som vi avtaler med kunde.

Hvis du synes at det vi kan utføre høres interessant ut så anbefaler vi deg å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig pr epost og mobil ganske ofte!