Støren Kulturhus fikk sommeren 2018 både Petter Wavold og DDE til å komme å spille konsert i August. Petter Wavold m/band sto for oppvarmingen mens DDE skulle stå for konserten som ble avholdt på kvelden. ITstedet, som også var tilstede på fjorårets sommerkonsert, fikk nok en gang sjansen til å filme og ta bilder fra konserten. Vi inngikk i det såkalte "presseteamet" som var tilstede denne kvelden.

Filmen ble ferdigstilt en liten uke etter konserten, men den er ikke lagt ut på sosiale medier enda.

Er er en liten liste over det vi utførte i film-prosjektet:

  • Vi hadde et par møter i forkant av konserten hvor ITstedet fikk innføring i konsertens innhold
  • Vi hadde også dialog med Støren Kulturhus hvor vi luftet våre ideer for film og bilder, og de fikk komme med hva de ønsket av material
  • Filmingen ble utført i FullHD og ble utført med 3 kameraer(2 stk FullHD og 1 stk 360kamera) i tillegg til at vi tok bilder med et speilreflekskamera
  • Vi filmet konserten 2 ganger fra luften(drone: Mavic Air) med en høyde på snaut 80m. Vi utførte både panorering og stillfilm.
  • Filmen ble overlevert Kulturskolen i Midtre-Gauldal som eier rettighetene til både den og bildene innen gitt tidsfrist.

Konserten trakk opp mot 1000 personer som ga hele konsert-rammen en skikkelig god stemning. De som var tilstede kunne nyte både alkoholdig drikke, vanlig drikke, pizza og annet snacks. Besøk gjerne Støren Kulturhus sin Facebook-side for å se når filmen blir publisert og følg med på hva som arrangeres videre fremover!