Våre tjenester

Nettsider

I dag er det svært vanlig at både bedrifter og privatpersoner har en form for nettside, og det har begynt å blitt svært enkelt å sette opp dette på egenhånd. Det som da er viktig å huske på er at selv om nettsiden er ute på Internett, vil den ikke få besøkende sånn uten videre. I tillegg er det viktig at man bygger nettsiden på det man holder på med og ikke benytte ulike, grafiske profiler.

Det er mange måter å bygge en nettside på og det trenger ikke å innebære at man skal besitte masse kunnskaper om ulike koder. I dag er det mange verktøy som leverer "ferdige" produkt hvor alt du trenger å gjøre er å dra og slippe elementer på nettsiden. Det gjør at det er mulig for mannen i gata å sette opp en egen nettside på en snau halvtime.

Vi baserer nettsiden på et innholdsstyringsprogram som heter wordpress. Dette gjør at vi kan sette opp nettsiden din på kort tid og er enkel å tilpasse deres behov. Vi kan også se på andre løsninger dersom det kreves fra kunde.

 

Hva gjør vi etter sluttproduktet er levert?

Etter at du har fått nettsiden er det opp til deg hva du ønsker å gjøre. I utgangspunktet avtaler vi på forhånd hvilken rolle vi skal innta etter at nettsiden er lansert, men du kan også velge å ta stilling til dette senere i prosjektet. I en slikt prosjekt er det i utgangspunktet tre utveier:

Du drifter på egen hånd!

Ta det helt med ro- vi hjelper deg selvsagt i gang med både opplæring og hva du må tenke på i forbindelse med nettsiden. Men selvsagt; vi er tilgjengelig i etterkant!

Ta det helt med ro - vi hjelper deg selvsagt i gang med både opplæring og hva du må tenke på i forbindelse med nettsiden.

Men selvsagt; vi er tilgjengelig i etterkant!

Vi deler på driftsjobben!

Her deler vi på jobben hvor vi begge er redaktører og redigerer på siden. Hvilken jobb vi skal ta og hva du skal gjøre avtaler vi:)

Her deler vi på jobben hvor vi begge er redaktører og redigerer på siden. Hvilken jobb vi skal ta og hva du skal gjøre avtaler vi.

Vi gjør jobben for deg!

Her trenger du ikke tenke på hva som skal gjøres. Vi fjerner og legger inn elemeter etter innmeldte behov fra deg som kunde:)

Her trenger du ikke tenke på hva som skal gjøres. Vi fjerner og legger inn elemeter etter innmeldte behov fra deg som kunde.

prosess