Våre tjenester

Foto

Et fotografi sier mer enn tusen ord er et kjent ordtak, men hva vil det egentlig si? Et bilde kan beskrive en situasjon, en følelse, nærhet, personlighet og mye mer. Et bilde kan si en ting, men etter noe redigering kan bilde faktisk si enda mer. Mer enn det man kan forestille seg.

Et fotografi kan være uredigert, men vi vet at et bilde kan ha mange forskjellige følelser. Det handler bare om å redigere det rett.

Dette kan vi.

 

Hva kan vi tilby av utstyr og kvalitet?

Vi har mulighet til å ta bilder fra et fulgeperspektiv(drone) i FullHD samt med speilrefleks-kamera med kvalitet opp mot 5K(meget godt kvalitet) . Vi har også kameralinser som passer til ulike oppdrag som gjør at vi kan fange øyeblikk på avstand.

En som skriver noe på papir

Hvordan utfører vi et foto-oppdrag?

Diskusjon av arbeid
Vi utfører kameraoppdrag
Presentasjon og løsning

Vi tar en gjennomgang med kunde hvor vi blir enige om hva motivene for bildene skal være. Lokasjoner og målet med bildene setter vi føringene for allerede her.

Vi setter igang med knipsingen. Her tar vi bilder ut ifra det som er avtalt og at vi finner de rette vinklene for det bestemte oppdraget.

Vi viser så frem bildene som er tatt og med mulige sluttprodukt. Vi starter deretter redigeringen av bildene som vi og kunde ønsker å bruke i etterkant.